Crucifixed Crow
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Crucifixed Crow

The way we need to talk

HomeLatest imagesRegisterLog inHome

Astralna projekcija

Go down 
5 posters
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
Nur Lillith

Nur Lillith

Number of posts : 78
Registration date : 2008-07-16

Astralna projekcija Empty
PostSubject: Astralna projekcija   Astralna projekcija Icon_minitime17th July 2008, 03:59

Ako biste danas pitali bilo koga u Indiji ili na Tibetu, da li postoji “trece oko”, gotovo da bi vas pogledao s prezirom. Kakvo pitanje!? Pa “trece oko” posjeduje svako razumno bice! Doduše, kod nekih ljudi “trece oko” je zakržljalo i neaktivo, a kod nekih naprosto blista. Uz pomoc njega može se sagledavati buducnost, proizvoditi fantomske dvojnike, boraviti istovremeno na dva razlicita mjesta, hodati po površini vode, levitirati, putovati kroz vrijeme i prostor. Sve se to može uz pomoc “treceg oka”, svjedoce tibetanske lame i indijski jogini. Uostalom, primjera je mnogo da bi se sumnjalo u fascinantne moci “treceg oka”.

Astralna projekcija ili astralno putovanje je šetnja izvan tijela (odvajanje duše od tijela). Kada vam se duša odvoji od tijela udjete u neku drugu dimenziju. Mozete prolaziti kroz materiju i vidjeti stvari koje se nevide u 'stvarnom svijetu.

Iskusila sam astralnu projekciju par puta u zivotu i mogu reci da je nesto fenomenalno...predivno iskustvo...iako sam u pocetku vidjela oko sebe razne negativne entitete koji su me uplasili i zakocili me na jedno 3 mjeseca...sada nemam takih problema jer sam ih se oslobodila....
Back to top Go down
Crucifixed Crow(Admin)
Admin
Crucifixed Crow(Admin)

Number of posts : 40
Registration date : 2008-07-14

PostSubject: Re: Astralna projekcija   Astralna projekcija Icon_minitime17th July 2008, 04:18

Meni je na početku bilo gadno jer bih većinom zaspao i koncentracija bi otišla u san. Astralna projekcija 328892 Još kad sam čuo da postoji ozbiljna opasnost ako pukne tzv "nit" i astralno tijelo se ne može vratiti... Stoga nisam htio eksperimentirati dok se više ne informiram.
Većina ljudi nije ni svjesna što je proživjela...ako ste ikada sanjali da padate...to se u biti samo vraćate s astralnog puta natrag u tijelo...
Back to top Go down
https://crucifixedcrow.forumcroatian.com
Nur Lillith

Nur Lillith

PostSubject: Re: Astralna projekcija   Astralna projekcija Icon_minitime17th July 2008, 04:49

Nisam nikad cula da nit moze puci....to bi prakticki znacilo da umres...no to je nemoguce...bar tako mislim

istina da u pocetku svakako ispadas- kroz glavu...stomak...neki cak i kroz leda odozdo.....no ovo nikad...

najopasnije...sto sam cula da se moze dogoditi je da te netko NAGLO probudi....tada otvoris oci...um ti je budan a dusa ti jos lebdi, prakticki su paraliziran i ne mozes doci do zraka na par sec....onda se naglo zabijes u sebe i osjetis gadne trnce i sl...

tako nesto se meni jednom dogodilo ali u jako slaboj verziji....
Back to top Go down
Crucifixed Crow(Admin)
Admin
Crucifixed Crow(Admin)

Number of posts : 40
Registration date : 2008-07-14

PostSubject: Re: Astralna projekcija   Astralna projekcija Icon_minitime17th July 2008, 05:06

A ovo za nit bi bilo dobro istražiti jer upravo to...smrt...zato kažem bolje ne iskušavati sreću i igrati se vatrom.
Back to top Go down
https://crucifixedcrow.forumcroatian.com
Nur Lillith

Nur Lillith

PostSubject: Re: Astralna projekcija   Astralna projekcija Icon_minitime17th July 2008, 05:23

Pitam ja svog frenda koji se bavi astralnom projekcijom od vremena Franje - Josipa...pa javim Wink
Back to top Go down
_Sphinx_

_Sphinx_

Number of posts : 135

PostSubject: Re: Astralna projekcija   Astralna projekcija Icon_minitime17th July 2008, 12:40

kako "otvoriti" trece oko? samo meditacija ili?
Back to top Go down
Nur Lillith

Nur Lillith

PostSubject: Otvaranje treceg oka...   Astralna projekcija Icon_minitime17th July 2008, 14:12

Otvaranje Trećeg Oka

Tekst sam preuzela sa jednog foruma...mani je pomogao...nadam se da ce i tebi....

Ova vježba se radi sa specifičnim tonom i govorom. Vježba se treba raditi 4 dana za redom. Regularna meditacija za treće oko bi trebala slijediti za kompletno otvaranje i utvrđivanje energije. Ova vježba ga samo pokreće. Daljnji rad je potreban i mora biti nepromjenjiv za maksimalan rezultat.

Mantra koja se koristi «TH» - T-H-H-H-H-H-H-H-H-H, kao u engleskoj riječi «the». Upotrijebi koju god hoćeš da bi najbolje osjetio vibraciju na sredini čela. Govor je od «Dagr» Rune i «tha» je također riječ za «mjesečevu energiju» a vladar 6-te čakre je mjesec.

Pokušaj dobiti točnu vibraciju u kojoj možeš osjetiti centar čela. To može potrajati malim eksperimentiranjem. Samo napravi najbolje što možeš. Možeš probat 10 ili 15 puta da ga dobiješ kako treba.

1. Sjedi, sa uspravnim leđima.

2. Postavi ruke kao na slici. Za ljude koji su dešnjaci, desna ruka vam treba stisnuti lijevi kažiprst. Za ljevake, lijeva ruka vam treba stisnuti desni kažiprst. Palac treba pritisnuti kao što je na slici, na mjesto gdje nokat završava. Kad osjetite jako slab električni šok, znat ćete da ste pronašli pravo mjesto. Nemojte se obeshrabriti ako ga ne možete naći. To se pojavljuje kod onih koji imaju prirodno jake aure. Ovo
usmjerava tok energije u treće oko. Ova mudra se može koristiti u bilo kojoj regularnoj meditaciji za treće oko.

3. Udahni kroz nos i zadrži dah dok god ti je ugodno – otvori usta tako da ti bude mali razmak između gornjih i donjih zubi, postavi vrh jezika između tog prostora da bi dobio englesku riječ «The». Kad ti je jezik na pravoj poziciji otpusti svoj dah kroz usta govoreći T-H-H-H-H-H-H-H-H kao jedan dugi izdisaj. Jezik će ti vibrirati izmežu zubi. Namještanje može potrajati par sekundi da bi se dobio osjećaj na sredini čela (Treće oko), ne brini, samo idi dalje.

4. Ovo gore napravi 4 puta za redom i opusti se.

5. Jako je važno da se ova vježda radi 4 dana za redom, po mogućnosti u razmaku od 24 sata. Onda je gotovo i napravit ćeš inicijalni korak u otvaranju i aktiviranju trećeg oka.

6. Kad završiš, važno je meditirati na treće oko da bi energija mogla teći. Tako će biti potpuno otvoreno. Samo zatvori oči i «gledaj» u treće oko, na sredini čela. Važno je opustiti se i ne naprezati oči, iako su zatvorene. Na početku, obično bude crnina, ovisno koliko je aktivno treće oko, onda su moguće razne boje i oblici. Kao proricanje iz crnog ogledala. Boje i oblici će postati slike nakon dugih i regularnih meditacija. Upamti, pogled ti mora biti lagan i opušten. Osjećaj pritiska je normalan nakon završetka meditacije. To nestane s vremenom
Što možeš očekivati:

1. Jedan od prvih iskustava je glavobolja i pritisak na centru čela. Također se može činiti da taj osjećaj dolazi iz unutra, obično centimetar ili dva ispod površine čela gdje utječe na šestu čakru. To je pozitivni indikator pineal žlijezde koja se budi i počinje funkcionirati na zdrav način.

2. Možeš također osjetiti bol i pritisak kad god se fokusiraš na treće oko ili meditiraš na treće oko. Ovo je potpuno normalno i smanjit će se s vremenom.

* Neki ljudi mogu osjetiti migrenu nekoliko sati poslije. Jačina posljedičnih efekata će odlučiti koliko je potrebno da se pineal žlijezda pokrene.

Astralna projekcija 6thMudra
Astralna projekcija 3rdEye

DETALJNIJA SLIKA

Astralna projekcija Circuit
Back to top Go down
Starla von Does

Starla von Does

Number of posts : 173

PostSubject: Re: Astralna projekcija   Astralna projekcija Icon_minitime17th July 2008, 14:24

Mislim da je astralnu projekciju dozivio svatko od nas,no samo to mozda ne zna.Najbolji primjer za to je ono kad u snu sanjate npr. sanjala sam da sam trebala ispasti iz auta,u trenutku kada su mi noge u snu jakom brzinom i bolno pocele strugati po cesti i moje tijelo je uistinu osjecalo bol i u onome trenutku kada sam u snu trebala poginuti,naglo sam se trgla i osjetila sam nes kao da mi je duh neko vrijeme bio odsutan te se bolno i naglom brzinom vratio u tijelo.
Back to top Go down
Nur Lillith

Nur Lillith

PostSubject: Re: Astralna projekcija   Astralna projekcija Icon_minitime17th July 2008, 14:31

Svakako da covjek dozivi astralnu projekciju a da toga nje ni svjestan...cak se toga ni ne mora sjecati

no postoji razlika izmedu lucidnih snova i astralne projekcije....tanka linija
Back to top Go down
_Sphinx_

_Sphinx_

PostSubject: Re: Astralna projekcija   Astralna projekcija Icon_minitime17th July 2008, 17:42

hvala..probat cu svakako..kad budem imao vremena i prilike..mojima bi bilo "malo" cudno da me nađu u takvoj pozi Smile..
sto se sve "dobiva" otvaranjem treceg oka?
Back to top Go down
Nur Lillith

Nur Lillith

PostSubject: Re: Astralna projekcija   Astralna projekcija Icon_minitime17th July 2008, 18:30

O Trećem Oku

3-će oko je direktno povezano sa 6-om čakrom i pineal žlijezdom. Locirano je na sredini čela i zajedno sa 6-om čakrom i i pineal žlijezdom postavlja psihičko mjesto duše.
Kod normalne osobe, pineal žlijezda je ne aktivna. Ljudi su stoljećima bili odsječeni od meditacija moći gdje energija cirkulira koja je potrebna kao krv, puno dijelova ljudske duše je prestao funkcionirati.

Treće oko sadrži posljednja tri čvora. Kad se ti čvorovi otvore, i energija bude tekla, krunsku čakru je lako otvoriti. Treće oko sadrži astralni vid. Kroz treće oko, astralne slike se prenose u mozak. Treće oko je također važno u telepatiji i utjecanju na druge. Našla sa u voljama drugih, misaona energija bi se jako trepala usmjeriti u treće oko druge osobe, iako ne može biti viđeno. Treće oko je primjenjivo za usmjeravanje energije.

Treće oko, zajedno sa 6-om čakrom kontrolira vid, sinuse i kožu. Sa trećim okom možemo vidjet aure, proricati sa crnim ogledalom i vidjeti energiju. Pineal žlijezda i 6-a čakra su iza trećeg oka.

Treće oko je prednji dio 6-e čakre. 6-a čakra je gdje se ida i pingala zmije susreću. Kad kundalini dosegne 6-u čakru otvara zadnja tri čvora. Bljesak svijetla se obično iskusi kad se ovo dogodi.

Otvaranje trećeg oka je veliki korak u svjesnosti
Back to top Go down
_Sphinx_

_Sphinx_

PostSubject: Re: Astralna projekcija   Astralna projekcija Icon_minitime17th July 2008, 23:45

mozes mozda reci neka osobna iskustva?
Back to top Go down
Nur Lillith

Nur Lillith

PostSubject: Re: Astralna projekcija   Astralna projekcija Icon_minitime18th July 2008, 00:23

Nije uopce problem...

samo mi reci na ceg tocno mislis? na trece oko...neki "dozivljaj" astralne projekcije ili nesto drugo...

evo...sto se tice treceg oka....primjer....

Astralna projekcija 70410

citala sam na mongim mjestima da trecem oku izrazito smeta npr. alkohol.... (ajmo to uzeti kao primjer)

no nisam shvacala kako i zasto je tako...dobro sam podnosila alkohol dok sam bila cisti realista i nije mi bio bed...pa sam mislila da necu imati nikakvih problema iako JAKO RIJETKO pijem bilo sta alkoholno

par dana sam radila vjezbe otvaranja oka i 5.dan sam popila 2 piva....sta je to? prakticki nista....no imalo je fatalne posljedice...

iako sam bila potpuno pri svjesti pocelo mi se na neki nacin ispreplitati astral i stvarnost...kao da mi je dusa izlazila naglo kroz oko i vracala se nazad bez ikakve kontrole-treperila nevjerovatnom brzinom...zapravo mi je htjela reci da takve supstance ne podnosi i doslovno htjal izadi iz vlastite koze...nakon tih 30ak min oko mi se naglo zatvorilo i vratila sam se na pocetak... Sad pale

trebalo mi je par dana da se ocistim i krenem iz pocetka...samo sto mi je taj puta trebalo dublo ako ne i trodublo puno vise vremena da dobijem ikakve rezultate.....

...ako te jos sta zanima slobodno pitaj Very Happy
Back to top Go down
_Sphinx_

_Sphinx_

PostSubject: Re: Astralna projekcija   Astralna projekcija Icon_minitime18th July 2008, 15:13

sve me zanima..kao sto primjecujes, dosta sam znatizeljan Smile..
jebemu..sad sam razocaran No ...zagorec bez alkohola=neznam...auto bez kotaca xD..
salim se, ne cugam ja jako..al svejedno..zna se zalomiti koja subota..
Back to top Go down
Starla von Does

Starla von Does

Number of posts : 173

PostSubject: Re: Astralna projekcija   Astralna projekcija Icon_minitime18th July 2008, 16:09

Ah mislim da ja nec onda svoje trece oko aktivirat...sto bi ja bez blackyjaaaaaaaaaa I love you
Back to top Go down
_Sphinx_

_Sphinx_

PostSubject: Re: Astralna projekcija   Astralna projekcija Icon_minitime18th July 2008, 20:58

ja mislim da bi moje trece oko iskocilo van da mi se desi subota ko prosla Astralna projekcija 70410 ..
Back to top Go down
danko

danko

Number of posts : 27
Registration date : 2008-07-18

PostSubject: Re: Astralna projekcija   Astralna projekcija Icon_minitime19th July 2008, 00:26

I te kako zanimljivo i poučno štivo! flower

Bacam se na to ovih dana

Ajd ljudi - odbacite strahove i otvorite oči (OPEN UP YOUR MIND TO GO ON YOUR WAY....)
Back to top Go down
_Sphinx_

_Sphinx_

PostSubject: Re: Astralna projekcija   Astralna projekcija Icon_minitime19th July 2008, 00:52

ti probaj pa javi dal ima kakve veze konzumiranje alkohola xD..
Back to top Go down
danko

danko

PostSubject: Re: Astralna projekcija   Astralna projekcija Icon_minitime19th July 2008, 00:56

ima.......zatvoriš si i ova 2 oka što normalno koristiš
Back to top Go down
_Sphinx_

_Sphinx_

PostSubject: Re: Astralna projekcija   Astralna projekcija Icon_minitime19th July 2008, 01:00

aaaaaaa....jebemu Astralna projekcija 628632 ..
Back to top Go down
danko

danko

PostSubject: Re: Astralna projekcija   Astralna projekcija Icon_minitime19th July 2008, 01:10

was it something that you didn't know????????????????????? bounce
Back to top Go down
Nur Lillith

Nur Lillith

PostSubject: Re: Astralna projekcija   Astralna projekcija Icon_minitime19th July 2008, 01:16

Nego Danko....ti jos imas one navale svjetlosti na oko??? ili je bilo samo jedan put??? onaj put....
Suspect
Back to top Go down
danko

danko

PostSubject: Re: Astralna projekcija   Astralna projekcija Icon_minitime19th July 2008, 01:18

samo onaj put, al pripremam se za nove pokušaje.........

Ima li kod tebe novih doživljaja? sunny
Back to top Go down
Nur Lillith

Nur Lillith

PostSubject: Re: Astralna projekcija   Astralna projekcija Icon_minitime19th July 2008, 01:31

danas je bilo zanimljivo.....

nakon mantanja....isla meditirati i bilo je ludo...

forusiram se na oko to trece....HRPA BOJA ...PREPLET SLIKA I ZELENO ZUTE BOJE.....

kao da sam na LSD-u

nisu mi se jos slike potpuno formirale...trebat ce vremena..

no izasla sam iz sebe- PROJEKCIJA....KAKO JE ZAKO GLEDATI SOBU....ono vidim ju a oci mi zatvorene i krecem se po njoj a zapravo LEZIM....

WUUUIIIIIIIIIIIII

Astralna projekcija 588364
Back to top Go down
danko

danko

PostSubject: Re: Astralna projekcija   Astralna projekcija Icon_minitime19th July 2008, 01:37

SUper! Stvarno zvuči zanimljivo!

Izvještavaj nas o napretku, a čim uspijem nešto, javit ću se i ja sa saznanjima!

Još mi nije jasno šta mi je rekao tvoj glas onu večer.....al preskočit ću to i čekat sljedeći susret!

Koliko vremena treba za potpuno otvaranje?
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Astralna projekcija   Astralna projekcija Icon_minitime

Back to top Go down

Astralna projekcija
Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next