Oh evo i jedne moje. XD
Pricu sam napisala prije cca dvije godine,no eto danas sam ju malo obradila,jerbo mi je djelovala nekak prazno ko i svaka moja prica...
Inace imadem tu ljubav prema jednostavnim recenicama,pa da vas ne zbuni tocka nakon dvije tri rijeci. XD
U prici se radi o vampiru koji pise dnevnik.LOL
28.8.1536.
Evo je.Jos jedna moja zrtva.Prilazim joj,zapocinjem razgovor.Shvaca da sam zlo,bjezi od mene.Sustizem ju,napadam,oh,kako
je dobro okusiti tu krv.Zrtva pada na pod.Te oci...te plave oci moje zrtve su me pogledale nekim toplim pogledom.Odvratno,zar ne?No nesto me je privuklo kod te zrtve...nesto sto me je natjeralo na gadjenje.U trenutku sam osjetio kako se sve oko mene zaledilo,a vrijeme kao da je stalo.Jedino sto je bilo trenutno u mojim mislima je zrtvin topao pogled i moja ubilacka narav.Osjecam krivnju.Klecim pred zrtvom,kao da molim za oprost.
Prilazi mi neka djevojka.
-Ne brini!Mogu ti pomoci!-Gledam ju s mrznjom u ocima,bez obzira na ono sto govori.
Osjecam zudnju...Za njom dolazi i osjecaj gadjenja.Gadim se samome sebi!!No moj ubilacki um i ta Zvjerska glad u meni stvara zelju da se poigram sa svojom sljedecom zrtvom.
-Molim te pomozi mi!Izvuci me iz ovoga pakla!-Haha kako li sam samo jadan.Zar je toliko glupa da ne uvidja da Zvijer poput mene zauvijek ostaje ubojica?Meni nema pomoci...Ja sam proklet,zauvijek.Ona mi prilazi sva uplakana,puna sazaljenja.
Zagrlila me.Opet sam osjetio onaj miris krvi,svjeze krvi koja jos tece venama.Ne mogu odoliti:zario sam zube u njezin vrat.
-Jos se mozes spasiti!-To su bile njezine posljednje rijeci.Prestao sam s ispijanjem krvi.Gledao sam u nju,a ona je na rubu
smrti,jedva uspjela progovoriti-Spasi se!Bjezi!-U meni se dogodio potpuni preobrat.Opsjeo me strah.Strah od samoga sebe!!Otisao sam velikom brzinom.Sakrio sam se u necju grobnicu i razmisljao sto
je smisao ovoga sto radim.Nisam nikada prije osjetio bol,bol zbog toga sto sam ubojica.Sto mi se zivot sastoji od lutanja nocima,a prazninu moje duse jedino ispunjava krv mojih zrtava.One su tako tople...I tako blesave,ja sam njihov najljepsi san,a oni moje utociste...U trenutku svoje slabosti krocio sam prema izlazu grobnice.Mogao sam osjetiti opasnost sunca...Ah,pece!Nisam mogao podnijeti tu bol.Ta namjera da okonacam svoj vjecni zivot je bilo nesto najgljuplje sto mi je do sada palo na pamet!
1.5.1761.
Jos se uvijek skrivam u toj grobnici.Punih 125 godina,otkako sam ovdje nisam okusio ljudsku krv.Zudim za njom..No drzim se svoga obecanja, da ne ugoravam ljudske zivote.Sada se hranim stakorima i misevima.Ponekad se zazelim onog poigravanja s ljudskim srcima,ali
moram biti jak,moram platiti za svoje grijehe.Jedino sto znam sto se dogadja u svijetu je to sto znam da ga ljudska glupost i dalje unistava.
25.7.2004.
Cudno,no cini mi se da nakon 468 godina provedenih u ovoj grobnnici,prvi puta cujem
ljudske glasove.Znatizeljan sam,moram izaci van.
-Tebe smo trazili,znali smo da si tu!-Netko je rekao.
Osmjehnuo sam se.Sudeci po njihovom izgledu,rekao bih da nitko od te grupice koja stoji preda mnom nema vise od 20 godina.Balavci se dosli igrati na groblju.
-Vjerujes li u Sotonu?Mi da...-Neka primitivna crnokosa glupaca mi se obratila sa rijecima od kojih sam se samo slatko nasmijao.
-Postoji nesto puno opasnije i stvarnije od Sotone i trebate se toga bojati,jer ono upravo stoji ispred vas i zgraza se nad vasim jadnim zivotima.-Rekao sam to toliko povisenim glasom punim jeze,mogao sam osjetiti njihovu zbunjenost i strah.Da strah...navirao je iz njih i tako me je uzbudjivao.
-Ne postoji nista velicanstvenije od naseg Gospodara.Princa Tame.
Osim ako ti nisi taj...-Opet se glupaca oglasila.Polako sam na rubu zivaca,zar su usitinu tako jadni i naivni i glupi i...Ah primitivizma!
Prisao sam laganim koracima toj djevojci.Objerucke sam ju primio za glavu.Nije se opirala,valjda je ocekivala da cu uciniti nesto perverzno,sto je ocito u nekom njezinome stilu.Okrenuo sam joj glavu za nekoliko stupnjeva.Krc!Njezino tijelo je upravo ostalo bez zivota.Glavom mi je prosla misao na koju sam ostao potpuno hladan i zadovoljan.Da osjetio sam zadovoljstinu.Mrtva je.
Ostatak njezine glupave ekipice je stala zapomagat.
-Isuse,ubio je Antonellu!!!
-Sto li zoves Isusa,ako ti je Sotona Gospodar?-Sa smjeskom na licu sam progovorio i krenuo prema famoznoj ekipici.Sada vec naveliko osjecam strah.Strah od smrti.I ono sto mi je posebno dizalo ego-Strah od mene.
Opet se u meni probudila glad i zudnja za krvlju,ljudskom toplinom,strahom...Ja sam vampir.Moje proklestvo je da ubijam,da budem Zvijer.U toj harmoniji,melodiji zapomaganja,vriskova,plakanja i jaukovanja koje se ispreplitalo sa mirisom krvi,straha i mojom zudnjom,shvatio sam da Ja opet ubijam...