Crucifixed Crow
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Crucifixed Crow

The way we need to talk

HomeLatest imagesRegisterLog inHome

Poetic Rhapsody

Go down 
3 posters
AuthorMessage
Crucifixed Crow(Admin)
Admin
Crucifixed Crow(Admin)

Number of posts : 40
Registration date : 2008-07-14

Poetic Rhapsody Empty
PostSubject: Poetic Rhapsody   Poetic Rhapsody Icon_minitime17th July 2008, 17:22

Vaši stihovi,pjesme...
Back to top Go down
https://crucifixedcrow.forumcroatian.com
Angel_Potion

Angel_Potion

Number of posts : 61
Registration date : 2008-07-18

Poetic Rhapsody Empty
PostSubject: Re: Poetic Rhapsody   Poetic Rhapsody Icon_minitime18th July 2008, 16:16

Ovo je nešto moje...
Malo starije...

.Snažne riječi koje bi te probudile.
.Dovoljne kao mostovi o kojima razmišljam.
.Ali moja alergija na ljudska sranja me guši.
.Udišem klaustrofobiju ispunjenu malignim pupoljcima.
.Nekad se ljutim, ali sve je to u mojoj prirodi.
.Moje namjere su dobre, ali ne želim bit pogrešno shvaćena.
.Valovi koji iscrtavaju to malo tame sa što manje interakcije.
.Teško je shvatit vlastitu samoaktualizaciju koja se vrti u toj istoj sobi.
.I želim reći nekad:"Od mene, s ljubavlju".
.S nekom posebnom strašću, i snenim riječima.
.Iznad svijeta, i nemoj me rastužiti.
.Svaki dan joj govore da se može zaljubiti.
.Zato me nemoj rasužiti jer ne volim kad vidim suze na tebi.
.Emocije isprobavaju različite poze da mi se prilagode.
.Možda previše tražim ili nekome sličim.
.Previše razmišljam o tihoj glazbi koju moje srce pušta.
.Umjesto da ga sljedim samo.
.Dugo sam se spremala svoj život za ovo danas.
.I dalje prolazim kroz vlastite sumnje.
.Ali i dalje ne sumnjajuću i to da li je to ono što me spriječava da se opustim u tvojoj blizini.
.U nekoj čudnoj spletci ne primjećujem koliko nisam hladna.
.Isključiva, i na elegantni način srodna sa crvenilo koje me oblije kad se samo sjetim tebe.
.Ne želim ispustiti to malo ljubavi iz moje ruke koju si mi pružio.
.Postajem sladunjava.
.Znaš kako to mrzim.
.Prečesto, a nikad prerijetko da nađem pravi način kako da to pokažem.
.Da me ne bi krivo shvatio, zato ti ovo govorim.
.I vidjela sam sve svojim staklenim očima.
.Zanima me kako radiš to.
.Vrteći sav taj vreli zrak u meni tako daleko među strance u nama.
.Pronalazim samu sebe opet u tebi.
.Što god da te je bilo, uvijek će ostati ovo među nama.
.Kad god sam s tobom sama, slobodna sam opet.
.S jednim svijetlom i jednom šansom i malim korakom po stepenicama.
.Našao se tračak male latentne stvari u oceanu ludih stvari.
.Samo da opet sve bude kao prije.
.Tako slatko mjesto, tako ti blizu ga pokazujem i sa zatvorenim očima i malih drhtajem.
.Znaš da ti tako odajem bliskost.
.Mogu bit nježna, ali ti nemoj bit grub kad ti pružam sve ono što sam željela od tebe.
.I to se ostvari u ovo malo vremena.
.Čini se pretajanstveno i neocito da izbljedi u sporom vremenu koje se dijeli.
.Centar svijeta, sada i sva svijetla u boji koja po noći svijetle.
.Želim samo jedan zagrljaj,u mješavini sa poljupcem.
.Kad ti znaš kako bi trebalo bit.
.Trenutci dok je hladno, i sve isponova.

.Moža nije pravi trenutak, ali želim ostaviti neke stvari neizrečene.
.Da ih podjelim s tobom.

.Od mene, za tebe, s ljubavlju...

...Nadam se da ćete barem pročitati Very Happy
Back to top Go down
Starla von Does

Starla von Does

Number of posts : 173
Registration date : 2008-07-16

Poetic Rhapsody Empty
PostSubject: Re: Poetic Rhapsody   Poetic Rhapsody Icon_minitime10th August 2008, 22:56

Oh evo i jedne moje. XD
Pricu sam napisala prije cca dvije godine,no eto danas sam ju malo obradila,jerbo mi je djelovala nekak prazno ko i svaka moja prica... Rolling Eyes
Inace imadem tu ljubav prema jednostavnim recenicama,pa da vas ne zbuni tocka nakon dvije tri rijeci. XD
U prici se radi o vampiru koji pise dnevnik.LOL

28.8.1536.
Evo je.Jos jedna moja zrtva.Prilazim joj,zapocinjem razgovor.Shvaca da sam zlo,bjezi od mene.Sustizem ju,napadam,oh,kako
je dobro okusiti tu krv.Zrtva pada na pod.Te oci...te plave oci moje zrtve su me pogledale nekim toplim pogledom.Odvratno,zar ne?No nesto me je privuklo kod te zrtve...nesto sto me je natjeralo na gadjenje.U trenutku sam osjetio kako se sve oko mene zaledilo,a vrijeme kao da je stalo.Jedino sto je bilo trenutno u mojim mislima je zrtvin topao pogled i moja ubilacka narav.Osjecam krivnju.Klecim pred zrtvom,kao da molim za oprost.
Prilazi mi neka djevojka.
-Ne brini!Mogu ti pomoci!-Gledam ju s mrznjom u ocima,bez obzira na ono sto govori.
Osjecam zudnju...Za njom dolazi i osjecaj gadjenja.Gadim se samome sebi!!No moj ubilacki um i ta Zvjerska glad u meni stvara zelju da se poigram sa svojom sljedecom zrtvom.
-Molim te pomozi mi!Izvuci me iz ovoga pakla!-Haha kako li sam samo jadan.Zar je toliko glupa da ne uvidja da Zvijer poput mene zauvijek ostaje ubojica?Meni nema pomoci...Ja sam proklet,zauvijek.Ona mi prilazi sva uplakana,puna sazaljenja.
Zagrlila me.Opet sam osjetio onaj miris krvi,svjeze krvi koja jos tece venama.Ne mogu odoliti:zario sam zube u njezin vrat.
-Jos se mozes spasiti!-To su bile njezine posljednje rijeci.Prestao sam s ispijanjem krvi.Gledao sam u nju,a ona je na rubu
smrti,jedva uspjela progovoriti-Spasi se!Bjezi!-U meni se dogodio potpuni preobrat.Opsjeo me strah.Strah od samoga sebe!!Otisao sam velikom brzinom.Sakrio sam se u necju grobnicu i razmisljao sto
je smisao ovoga sto radim.Nisam nikada prije osjetio bol,bol zbog toga sto sam ubojica.Sto mi se zivot sastoji od lutanja nocima,a prazninu moje duse jedino ispunjava krv mojih zrtava.One su tako tople...I tako blesave,ja sam njihov najljepsi san,a oni moje utociste...U trenutku svoje slabosti krocio sam prema izlazu grobnice.Mogao sam osjetiti opasnost sunca...Ah,pece!Nisam mogao podnijeti tu bol.Ta namjera da okonacam svoj vjecni zivot je bilo nesto najgljuplje sto mi je do sada palo na pamet!
1.5.1761.
Jos se uvijek skrivam u toj grobnici.Punih 125 godina,otkako sam ovdje nisam okusio ljudsku krv.Zudim za njom..No drzim se svoga obecanja, da ne ugoravam ljudske zivote.Sada se hranim stakorima i misevima.Ponekad se zazelim onog poigravanja s ljudskim srcima,ali
moram biti jak,moram platiti za svoje grijehe.Jedino sto znam sto se dogadja u svijetu je to sto znam da ga ljudska glupost i dalje unistava.
25.7.2004.
Cudno,no cini mi se da nakon 468 godina provedenih u ovoj grobnnici,prvi puta cujem
ljudske glasove.Znatizeljan sam,moram izaci van.
-Tebe smo trazili,znali smo da si tu!-Netko je rekao.
Osmjehnuo sam se.Sudeci po njihovom izgledu,rekao bih da nitko od te grupice koja stoji preda mnom nema vise od 20 godina.Balavci se dosli igrati na groblju.
-Vjerujes li u Sotonu?Mi da...-Neka primitivna crnokosa glupaca mi se obratila sa rijecima od kojih sam se samo slatko nasmijao.
-Postoji nesto puno opasnije i stvarnije od Sotone i trebate se toga bojati,jer ono upravo stoji ispred vas i zgraza se nad vasim jadnim zivotima.-Rekao sam to toliko povisenim glasom punim jeze,mogao sam osjetiti njihovu zbunjenost i strah.Da strah...navirao je iz njih i tako me je uzbudjivao.
-Ne postoji nista velicanstvenije od naseg Gospodara.Princa Tame.
Osim ako ti nisi taj...-Opet se glupaca oglasila.Polako sam na rubu zivaca,zar su usitinu tako jadni i naivni i glupi i...Ah primitivizma!
Prisao sam laganim koracima toj djevojci.Objerucke sam ju primio za glavu.Nije se opirala,valjda je ocekivala da cu uciniti nesto perverzno,sto je ocito u nekom njezinome stilu.Okrenuo sam joj glavu za nekoliko stupnjeva.Krc!Njezino tijelo je upravo ostalo bez zivota.Glavom mi je prosla misao na koju sam ostao potpuno hladan i zadovoljan.Da osjetio sam zadovoljstinu.Mrtva je.
Ostatak njezine glupave ekipice je stala zapomagat.
-Isuse,ubio je Antonellu!!!
-Sto li zoves Isusa,ako ti je Sotona Gospodar?-Sa smjeskom na licu sam progovorio i krenuo prema famoznoj ekipici.Sada vec naveliko osjecam strah.Strah od smrti.I ono sto mi je posebno dizalo ego-Strah od mene.
Opet se u meni probudila glad i zudnja za krvlju,ljudskom toplinom,strahom...Ja sam vampir.Moje proklestvo je da ubijam,da budem Zvijer.U toj harmoniji,melodiji zapomaganja,vriskova,plakanja i jaukovanja koje se ispreplitalo sa mirisom krvi,straha i mojom zudnjom,shvatio sam da Ja opet ubijam...
Back to top Go down
Sponsored content

Poetic Rhapsody Empty
PostSubject: Re: Poetic Rhapsody   Poetic Rhapsody Icon_minitime

Back to top Go down

Poetic Rhapsody
Back to top 
Page 1 of 1